Hűségprogram

Ha rendszeresen vásárolsz a Nailland-ben, akkor a hűségprogramunk Neked szól! Minden vásárlásod után a termékek árának 5%-át hűségpontban jóváírjuk a nevedre, melyet később levásárolhatsz nálunk! A Nailland (székhely: 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. III. em. 38., továbbiakban: Szervező) nyilvános pontgyűjtő programot ("Hűségprogram") szervez a Nailland webáruházban és a Nailland standon. A Hűségprogramban minden természetes személy részt vehet, aki a mindenkori érvényes Általános Szerződési Feltételeket elfogadja.

Hogyan működik pontosan?

A pontokat minden vásárlásnál a kosarad értéke alapján számítjuk ki (a teljes áru termékek értéke a szállítási költség nélkül). Minden vásárlás után az áruérték 5%-át jóváírjuk a Hűségpont számládon.

Pontjaid számát a fiókodban tudod megnézni, a pontokat felhasználni pedig a kosár oldalon lehet.

 

Mennyit ér egy pont?

 

1 pont 1 Ft-ot ér, és vásárlásod értékének 5%-át kapod meg pontban. Tehát ha például 15000 Ft értékben vásárolsz (a szállítás is ingyenes! :)), akkor azután 750 pontot írunk jóvá. A pontok beváltásához el kell érned az 1500 pontot, ami azt jelenti, hogy a vásárlásaid összegének meg kell haladnia a 30000 Ft-ot (szállítási díj nélkül).

Fontos:

1- A pontok beváltása után a gyűjtés újra indul és a következő 1500 pont (30.000.-) megszerzéséig tart.

2- 2017 Szeptemberétől  a hűségpontokat 4 hónapig lehet beváltani, a négy hónapon keresztül fel nem használt régi pontokat automatikusan törli a rendszer!

3- A pontok csak a teljes áru termékekre járnak, a kuponkód vagy bármely promóció használatakor nem jár pontot

4- Ha a megrendéles ingyenes szállitással jár, akkor nem kap pontot. 

 

Felhasználási feltételek

A pontrendszer megváltoztatására előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk a jogot. A hűségprogram pontos és aktuális szabályait ezen az oldalon tudod megnézni.

Hűségpontokat csak akkor tudunk jóváírni a nevedre, ha regisztrált vásárló vagy. 

A pontok a standon és a webshopon nem összevonhatóak!

A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.

Törölt vagy át nem vett rendelésért nem írunk jóvá pontot.

A pontokat készpénzre váltani, másnak átadni nem lehet.